Zutaten:
(Almanca tariufin hemen altinda Türkce tarifinidebulabilirsiniz)
1 Lammleber (Oder Hähnchen Leber)
2 Gläser Mehl
1 Zwiebel
Glatte Petersilie
Salz, Pfeffer, rote Paprikapulver
1 Teeglas Öl
Zubereitung:
Leber waschen die Haut abziehen und klein schneiden.
Mehl, Salz, Pfeffer, rote Paprikapulver zusammen vermischen
und klein geschnittene Leber darin wälzen.
Öl in einer Pfanne erhitzen und die Leber darin goldbraun
braten. Zwiebel in Ringe schneiden Petersilie klein hacken und mit dem Leber
vermengen und servieren.
Oder wie auf dem Video zu sehen ist einen Zwiebelsalat
vorbereiten und daneben servieren.
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Arnavut cigeri:
1 tane kuzu cigeri
2 su bardagi un
Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
1 tane sogan
Maydonoz
1 cay bardagi sivi yag
Hazirlanisi:
Cigerleri
Cigerleri n üzerindeki zari alin ve kusbasi dograyin.
Toz kirmizi biber, karabiber ve tuzu unu karistrin kusbasi
dogradiginiz cigerleri bu karisima bulayin, silkeleyerek fazla unu atin.
Unlanmis cigerleri kizgin yagda iyice renk alincaya kadar
kizartip ocagin altini kapatin. Sogani piyaz seklinde dograyip hafif cigerle
karistirin ve üzerine kiyilmis maydoz serpip servis tabagina alin.
Not: Soganlar kavrulmasin
Veya vidyoda gördügünüz gibi sogan salatasi hazirlayip
cigerin yaninda servis yapin.
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