Sonntag, 5. Oktober 2014

Panierte Lamm Leber - Arnavut cigeri

Zutaten:

(Almanca tariufin hemen altinda Türkce tarifinidebulabilirsiniz)


1 Lammleber (Oder Hähnchen Leber)
2 Gläser Mehl
1 Zwiebel
Glatte Petersilie
Salz, Pfeffer, rote Paprikapulver
1 Teeglas Öl
Zubereitung:
Leber waschen die Haut abziehen und klein schneiden.
Mehl, Salz, Pfeffer, rote Paprikapulver zusammen vermischen und klein geschnittene Leber darin wälzen.
Öl in einer Pfanne erhitzen und die Leber darin goldbraun braten. Zwiebel in Ringe schneiden Petersilie klein hacken und mit dem Leber vermengen und servieren.
Oder wie auf dem Video zu sehen ist einen Zwiebelsalat vorbereiten und daneben servieren.

                                                      Das Video ansehe - Vidyoyu izleyin




Arnavut cigeri:
1 tane kuzu cigeri
2 su bardagi un
Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
1 tane sogan
Maydonoz
1 cay bardagi sivi yag
Hazirlanisi:
Cigerleri
Cigerleri n üzerindeki zari alin ve kusbasi dograyin.
Toz kirmizi biber, karabiber ve tuzu unu karistrin kusbasi dogradiginiz cigerleri bu karisima bulayin, silkeleyerek fazla unu atin.
Unlanmis cigerleri kizgin yagda iyice renk alincaya kadar kizartip ocagin altini kapatin. Sogani piyaz seklinde dograyip hafif cigerle karistirin ve üzerine kiyilmis maydoz serpip servis tabagina alin.
Not: Soganlar kavrulmasin
Veya vidyoda gördügünüz gibi sogan salatasi hazirlayip cigerin yaninda servis yapin.



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