Rinderfilet:
(Almanca tarifin hemen altinda türkce tarifini’de
bulabilirsiniz)
Pfannenwender benutzen, keine Gabel.
Dazu habe ich Reis gemacht, man kann aber auch mit Gemüse
oder Bandnudeln kombinieren
Bonfile
Eti bicakla
2-3 cm kalinliginda dilimlere kesip bir tabagin icerisinde elinizle bastirip
biraz yayin. Tavaya 2-3 yemek kasigi siviyag koyup etleri her bir tarafindan
2-3 dakika kizgin ateste kizartip, tuz ve karabiberle tatlandirin. Yalniz cevirirken
kesinlikle catal kullanmayin .
Ben yanina
pilav hazirladim ama siz sebze veya makarnada yapabilirsiniz.
Weitere Rezepte, die dir gefallen könnten-Hosuna gidebilecek diger tarifler:
Auberginen gefüllt mit Lammfleisch-Islim kebabi Beyti kebabi mal anders
Auberginen gefüllt mit Lammfleisch-Islim kebabi Beyti kebabi mal anders
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen