Mittwoch, 25. Juni 2014

Broccolisalat - Brokoli salatasi

Broccolisalat:
(Almanca tarifin hemen altinda türkce tarifini’de bulabilirsiniz)
500 g Broccoli
Balsamico
1 Zehe Knoblauch
Olivenöl
Salz Pfeffer
Blattpaprika
Broccoli in Salzwasser bissfest kochen und unter kaltes Wasser halten, kaltstellen.

Knoblauch pressen, mit Balsamico, Öl, Salz Pfeffer, Blattpaprika vermischen und über die Broccoli geben vermischen.





Brokoli salatasi:
500 g Brokoli
Siyah üzüm sirkesi
1 dis sarimsak
Zeytinyagi
Tuz, karabiber
Pulbiber
Brokoliyi biraz sert kalacak sekilde tuzlu suda haslayip hemen rengini kaybetmemesi icin soguk suyun altina tutun ve sogumaya birakin.
Sarimsagi ezip diger malzemelerle karistirip brokolinin üzerien döküp karistirin ve servis edin.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen