Dienstag, 18. Februar 2014

Schafskäse mit Rucola/Petersilie und mit Auberginen-Rokali krem peynirin malzemeleri:


(Almanca tarifin hemen altinda Türkce tarifinide bulabilirsiniz)
Zutaten für die Variante Rucola/Petersilie:
ca. 200 g cremige Schafskäse
1/2 Bund Rucola
1/2 Bund Petersilie
1/2 Zehe Knoblauch
Olivenöl
Erst wird der Schafskäse für ca. 10 Minuten in lauwarmes Wasser eingelegt, damit es nicht zu salzig wird.
Danach werden die ganzen zutaten in einer Küchenmaschine püriert und mit Rukola und petersilie dekoriert.


Rokali krem peynirin malzemeleri:
200 gram kadar krem peynir
1/2 bag roka
1/2 bag maydonoz
1/2 dis sarimsak
biraz arzuya göre zeytinyagi
Öncelikle krem peyniri 10 dakikaligina ilik suya yatirip fazla tuzunun cikmasin sagliyoruz.
Sonra bütün malzemeleri mutfak robotunda püre haline getirip servis tabagina aliyoruz, roka ve maydonozla süslüyoruz.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen