(Almanca tarifin
hemen altinda türkce tarifini’de bulabilirsiniz)
12 große Champignons
1 Zwiebel
1 Zehe Knoblauch
Petersilie
½ rote Paprika
½ gelbe Paprika
Salz, Pfeffer,
Thymian
2 EL Schmelzkäse (
Kräuter)
Geriebener Käse
Champignons putzen
und die Stiele aus den Köpfen lösen, die Stiele und 2 Champignons für die
Füllung klein schneiden.
Zwiebel, Paprika
klein schneiden, Knoblauch pressen uns alles mit wenig Olivenöl anbraten, die
kleingeschnittenen Champignons und die Stiele dazu geben mit Schmelzkäse und
den Kräutern abschmecken, zum Schluss klein gehackter Petersilie dazu geben und
diese mit einem Löffel in die Champignons füllen, mit geriebener Käse bestreuen
uns in eine Auflaufform setzen.
Im vorgeheizten Ofen ca. 15-20 Minuten garen.
12 tane mantar
1 sogan
1 dis sarimsak
Biraz maydonoz
½ tane kirmizi biber
½ tane sari biber
Tuz, karabiber, kekik
2 yemek kasigi
baharatli labne peyniri
Üzerine serpmeye
kasar peyniri
Mantarlari temizleyip
kök kisimlarini kesin, saplarini ve iki tane mantari ic malzemesi icin ayirip
kücük dograyin. Sogani ve biberleri kücük dograyin, sarimsagi ezip bir tavada
az yagla kavurun, ayirdiginiz mantar ve saplarini ilave edip biraz daha
kavurun. Labne peyniri, tuzu vede baharatlari ekleyip en sona kiyilmis
maydonozu ilave edip ocagi kapatin.
Hazirladiginiz ic
malzemeyi bir kasikla mantarlarin icine doldurun ve borcaminiza dizip üzerine
rendelenmis kasar peyniri serpin ve önceden isittiginiz firinda 15-20 dakika
kadar pisirin.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen