Rinderfilet:
(Almanca tarifin hemen altinda türkce tarifini’de
bulabilirsiniz)
Pfannenwender benutzen, keine Gabel.
Dazu habe ich Reis gemacht, man kann aber auch mit Gemüse
oder Bandnudeln kombinieren
Bonfile
Eti bicakla
2-3 cm kalinliginda dilimlere kesip bir tabagin icerisinde elinizle bastirip
biraz yayin. Tavaya 2-3 yemek kasigi siviyag koyup etleri her bir tarafindan
2-3 dakika kizgin ateste kizartip, tuz ve karabiberle tatlandirin. Yalniz cevirirken
kesinlikle catal kullanmayin .
Ben yanina
pilav hazirladim ama siz sebze veya makarnada yapabilirsiniz.
Weitere Rezepte, die dir gefallen könnten-Hosuna gidebilecek diger tarifler:
Auberginen gefüllt mit Lammfleisch-Islim kebabi Beyti kebabi mal anders
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-2-x4P2dH_F35hg_d6tyuJSTMSD_VL1c7bsFym1H4JTFhlracMA699p8zcGANB0dpknOqA5qAroSq7koxooRRz3KlN14KQ5ks9tLgqvkb5V_Mzq3I3U9vLst1coVDs8DBFaf_IUg2GA/s320/P1120243+(Small).JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_T0Snqs5jq80JSaYxJ6MSF0kMmCmhGb_shcS12fEPY2eHSwLMhR1OCU14UqvNUBw7XFYUxh6xvWVkycaslU55uIsJE-Mg5cdHMQ0wbrG3TpwD5ql3XI2gpRu7-gHwSdd30rHEruszMA/s200/P1110801+(Small).JPG)
Auberginen gefüllt mit Lammfleisch-Islim kebabi Beyti kebabi mal anders
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen