Lammeintopf in Tontopf:
(Almanca tarifin
hemen altinda türkce tarifini’de bulabilirsiniz)
1 Kilo lammfleisch
oder Kalbfleisch kleingeschnitten
5-6 Peperoni
5-6 Tomaten
1 EL Tomatenmark
Salz, Pfeffer
Öl
Zwiebeln, Peperoni,
Tomaten kleinschneiden, mit dem Fleisch vermengen, mit Salz und Pfeffer
abschmecken, Tomatenmark und Öl dazugeben und alles im Tontopf ca. 1 Stunde
garen lassen.
1 kilo kusbasi kuzu
ön kol veya süt danasi( but veya önkol)
2-3 tane sogan.
5-6 tane sivri biber
5-6 tane domates
1 yemek kasigi salca
Tuz, karabiber
Arzu ettiginiz kadar zeytinyagi
Soganlari soyup küp seklinde dograyin,
biberleri, ve domatesleride kücük dograyin.
Kusbasi etleri ve diger malzemeleri
cigdeb güvece koyun. Tuz, karabiber ekledikten sonar etler yumusayincay kadar
pisirin
Weitere Rezepte, die dir gefallen könnten-Hosuna gidebilecek diger tarifler:
Rinderlifet-Bonfile
Weitere Rezepte, die dir gefallen könnten-Hosuna gidebilecek diger tarifler:
Rinderlifet-Bonfile
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen